Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

NTAK regisztráció


Alábbiakban lépésről-lépésre részletezzük az NTAK PMS tanúsítványok igénylésének menetét:

1. Először meg kell csinálni az NTAK regisztrációt, hogy legyen Szálláshely regisztrációs szám (képes segítséget talál az NTAK regisztrráció kitöltéséhez ITT). A regisztráció során a  "Szálláshely-kezelő szoftver" mezőnél "Visual Hotel & Restaurant" megnevezést kell kiválasztania.
Ha már előzőleg elkezdték a regisztrációt, akkor a szálláshelyek menüpont alatt ki kell választani a már rögzített szálláshelyet. A szerkesztés, majd a tovább gombot választva el kell jutni a PMS szálláshely felületre, ahol a Szálláskezelő szoftver mező allatt van a Szálláshely regisztrációs szám.

2. Töltse le a Recepciós számítógépen az NTAK Online modult INNEN

3. A weboldalon nyomja meg az "Install" gombot a telepítő program letöltéséhez.4. Indítsa el a letöltött telepítő programot a Start menüben a "Com-Passz" - "Visual Hotel & Restaurant" - "Visual Hotel NTAK online modul" helyről.

5. A program indulása után válassza a "CSR generálása és mentése" gombot.6. Töltse ki a megjelenő "NTAK CSR készítés" ablakban kért adatokat7. Az adatok kitöltése után nyomja meg a "CSR generálás és mentés" gombot, ezzel indul el a tanúsítvány kérő fájlok készítése. Ez egy hosszabb folyamat (több percig is eltarthat), amelyet a megjelenő folyamat jelző is mutat.

8. Amikor elkészültek a "CSR" fájlok akkor a program erről egy információs ablakban tájékoztatást ad. Az ablakban ki van írva a fájlok tárolási helye is, ami a következő: "C:\Com-Passz\NTAK\" mappa.9. Be kell lépnie az NTAK felületre ITT

10. Az NTAK weboldal felületén az "Autentikációs tanúsítvány kérelmezése"-hez a ".aut.csr" végződésű fájlt kell feltölteni, amit a "C:\Com-Passz\NTAK\" mappában talál meg.

11. Az NTAK weboldal felületén az "Aláíró tanúsítvány kérelmezése"-hez a ".sign.csr" végződésű fájlt kell feltölteni, amit a "C:\Com-Passz\NTAK\" mappában talál meg.12. Ezzel kész az első lépés! Zárjon be minden programot és várja meg azt, hogy az NTAK visszajelzést küldjön a tanúsítványok elkészültéről. Ez több óra, de akár több nap is lehet!

13. Amikor megérkezett a visszajelzés emailben, akkor az elkészült tanúsítványokat a "C:\Com-Passz\NTAK\" mappába kell lementeni.