Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

Gondolta, hogy évi 45 napot megspórolunk Önnek , ha éttermi szoftverünket használja?


Hogyan jön ki ez a hihetetlen szám? Számoljunk együtt!

Amennyiben minden nap szeretné elszámoltatni a felszolgálókat és minden nap le is ellenőrzik az ital készleteket,  a nap zárást követően, biztosan több mint egy órát fognak eltölteni azzal, hogy átnézzék mennyinek kell lenni a napi bevételnek és átszámolják a teljes italkészletet. A konyha készletről ne is beszéljünk!

Na ezt a napi egy órát lehet megspórolni éttermi szoftverünk használatával! Mivel Visual Restaurant® éttermi programunk pontosan ki fogja mutatni, hogy melyik pincérnek mennyi pénzzel kell elszámolnia és miből mennyinek kell a raktárban lennie. A program használatát követően egy kis idő elteltével már elegendő lesz a heti egy standolás is, így felszabadul napi egy órája amit bármi mással tölthet.

Tehát, a napi egy órás megtakarításokból éves szinten 365 óra lesz, az pedig napi 8 órával számolva 45,625 nap, azaz több mint 45 teljes munkanap! Hát nem hihetetlen?

Árajánlat kérés - Éttermek, Kávézók, Bárok, Büfék részére »

45 szabadnap