Visual Hotel®

M64: Szolgáltatási jegy kezelő modul


Ezt a modult akkor válassza, ha vendégeinek a programunkból kíván egy jegyet nyomtatni azokhoz a szolgáltatásokhoz melyek igénybevételét valamilyen papír alapú bizonylattal szeretné ellenőrizhetőbbé, biztonságosabbá tenni. Ilyenek lehetnek a masszázsok, a kerékpár vagy egyéb sporteszköz kölcsönzés, de akár a fürdő szolgáltatások is. A modulnak köszönhetően a Visual Hotel® programban a szolgáltatásoknál beállítható, hogy terhelésekor automatikusan nyomtasson a program egy úgynevezett szolgáltatás jegyet, mely tartalmazza a szolgáltatás nevét, a kiállító nevét, a kiállítás időpontját, a szobaszámot és a jegy sorszámát, széf esetén pedig a biztonsági kódot. A jegy fejlécébe logó nyomtatható, amivel egyedivé és elegánssá tehető.

A képen látható lista segítségével pegid egyszerűen ellenőrizhető, hogy ki, mikor, milyen szolgáltatási jegyet nyomtatott.

Visual Hotel M64

Árajánlat kérés »
 

Gondolta, hogy

évi 45 napot megspórolunk Önnek,

ha éttermi szoftverünket használja?

Hogyan jön ki ez a hihetetlen szám?

Számoljunk együtt

Bejelentkezés

Vélemények

Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve.

Offenbächer Tünde

Elérhetőségeink

mobil: +36 20 941 9400

vezetékes: +36 85 562 097

e-mail: iroda@com-passz.hu

8640 Fonyód, Fő u. 31. (időpont egyeztetés szükséges)

Copyright © Com-Passz Kft. Minden jog fenntartva.