Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

POSIFLEX XT-3815
érintőképernyős POS számítógép


Ezt az impozáns megjelenésű, masszív felépítésű, számítógéppel egybeépített érintőképernyős monitort akkor válassza, ha egy modern, elegáns megjelenésű és kis helyigényű számítógépet szeretne az éttermében elhelyezni. A terminál úgy került kialakításra, hogy nem tartalmaz ventillátort, passzív hűtésű, ennek köszönhetően nem zúg, nem morog és soha nem fog túlmelegedés miatt lefagyni! A POS terminált beépített akkumulátorral is kérheti, mellyel áramszünet esetén is 10-15 percet működni fog. A készülékhez nem fontos egeret és billentyűzetet csatlakoztatni az érintőképernyőnek köszönhetően, így mindössze egy tápkábelt kell kivezetnie belőle. Amennyiben egy nyomtatót is illeszt a készülékhez, akkor is csak kettő lesz! A készülék oldalára csatlakoztatható kártyaolvasó segítségével pincéreit illetve törzsvevőit egyedileg azonosíthatja. Ami a felszolgálóknál az elszámolás, a törzsvendégeknél pedig a kedvezmények biztosításánál lesz hasznára.
A készüléket az alj levételét követően falra is szerelheti, így azokon a helyeken is használhatja, ahol a pultban már tényleg nincs egy talpalatnyi hely sem. Amennyiben az aljjal együtt használja, a jobb oldalán található kapcsoló segítségével tudja beállítani az Ön számára optimális dőlésszöget.

Általános jellemzők
Masszív alumínium ház
Passzív hűtésű kivitel! Csendes, soha nem áll meg túlmelegedés miatt
15” érintőképernyős kijelző
IP44 csepp- és pormentesség
Elegáns, exkluzív megjelenés
Jogtiszta magyar Windows 10 operációs rendszer
érintőképernyős számítógép

Műszaki adatok
Operációs rendszer: Windows 10 HUN
Súly: 5.6 kg
Méretek: 372 x 320 x 253 mm
Működési hőmérséklet: 0~35 °C
Processzor: Intel J1900 2GHz négymagos processzor
Memória: 4GB DDR3
Winchester: 128GB SSD, 2,5” SATA
Érintőképernyő: 15” LCD, 1024 x 768 felbontással
Csatlakozók:
• 4 db RS-232C (soros) port
• 7 db USB 2.0 port
• 1 db 100/1000 LAN port

Ár
327.000 Ft + ÁFA
A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, az ár változtatás jogát fenntartjuk!

Opcionális kiegészítők
Akkumulátor – 2.3 AHr/12V – 10-15 perc működést biztosít

Karbantartás
A készülék karbantartást nem igényel, de legalább hetente célszerű tisztítani.
Minden esetben kikapcsolt állapotban tisztítsa! A tisztításhoz mi alkohol tartalmú ablaktisztítót szoktunk használni, ami gyors és foltmentes tisztaságot biztosít. 
Amennyiben akkumulátorral együtt kérte a készüléket, az akku élettartamát nagyban növelheti azzal, ha havonta egyszer kisüti, majd ezt követően teljesen feltölti.
Ha a készüléket huzamosabb ideig nem használja - például szezonális az üzlet -, az akkut mindenképpen húzza le a készülékről és úgy tárolja. Ellenkező esetben az akku teljesen lemürelhet és használhatatlanná válhat.