Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

Visual Hotel®

M16: Visual Restaurant® kapcsolati modul


Ezt a modult akkor válassza ha a szállodádban étteremet is üzemeltet és az étteremben Visual Restaurant® éttermi szoftverünket használja. A kiegészítő modul segítségével pincérei a szállóvendégek éttermi fogyasztását közvetlenül a vendégek szobaszámlájára tudják átterhelni, így annak rendezése garantáltan nem marad el a szobaszámla fizettetéskor. 
Amennyiben kártyás szobakulcsot használnak, lehetősége lesz a szobahitelek adását a szobakulcs bemutatásához kötni, ezzel kizárva a téves átterhelés minden formáját.  

Az étteremi program a szoba hitelről egy bizonylatot nyomtat, melyet a vendéggel aláírathatnak és betehetnek a szállodai fakkjába, ezzel megelőzve a vitás eseteket.

A recepciósok az átterhelt éttermi számla tételeit  bármikor megnézhetik, amennyiben a vendéged érdeklődik az éttermi fogyasztás tartalmát illetően.

Visual Hotel M16

Árajánlat kérés »