Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

Cukrászdák részére


Ezt az összeállítást akkor válassza, ha az értékesítéshez érintőképernyős számítógépet kíván használni. A Cukrászdákba a gyors kiszolgálás érdekében mindenképpen ezt ajánljuk, mivel nagyon hamar elsajátítható a kezelése és hihetetlen gyorsasággal rögzítheti az értékesített tételeket. Amennyiben van mért áruja is pl.: pogácsa, aprósütemény egy mérleggel is kiegészítheti a rendszert, melynek köszönhetően a mérlegből közvetlenül átmennek a mért súlyadatok a számítógépbe. Így nincs több elütés, téves súlyadat, a hiba kizárt.  A kasszák számát természetesen szabadon bővítheti az igényeknek megfelelően.

Ezt a konstrukciót csak akkor válassza, ha nem NAV (APEH) engedélyes megoldást keres, azaz a számítógép mellett külön pénztárgépet szeretne használni. Ez az összeállítás ugyanis nem képes hivatalos bizonylat kiállítására, cserébe viszont senki nem kötelezi az adatok 8 éven keresztüli megőrzésére, így azokat bármikor törölheti!


Cukraszdaknak

Ajánlott értékesítő felület
A képernyőn a gombokat igényeinek megfelelő tartalommal töltheti fel, állíthatja a gombok színét, a betűk méretét és vastagságát. Így az értékesítő felületet tetszése szerint tudja alakítani.

Éttermi program cukrászdáknak

Miért ajánljuk?
• Könnyen megtanulható, egyszerűen kezelhető
• Gyors
• Pontos, precíz

Bemutató program letöltése
Bemutató program gyorséttermek részére

Tervezési segédlet
96 gombos tervező segédlet
54 gombos tervező segédlet

Mire lesz szüksége hozzá

 Kassza

 1 db számítógép + érintőképernyős monitor vagy Érintőképernyős számítógép
 1 db Ellix 20 hőnyomtató, rendelések, blokkok nyomtatásához
 1 db Visual Restaurant® éttermi szoftver

 Kiegészítés
 1 db CAS ER plusz tornyos mérleg


arajanlat vasarlas szoftver_berlet hardver_berlet