Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

Gyorséttermek részére


Ezt az összeállítást akkor válassza, ha az értékesítéshez érintőképernyős számítógépet kíván használni, a háttérmunkát pedig (termékek felvétele, árazása, nyersanyagok kezelése, stb.) egy irodai számítógépen nyugodt körülmények között szeretné megvalósítani. A Gyorséttermekbe a gyors kiszolgálás érdekében mindenképpen ezt ajánljuk, mivel nagyon hamar elsajátítható a kezelése és hihetetlen gyorsasággal rögzítheti az értékesített tételeket. Amennyiben van mért terméked is pl.: savanyúság, egy mérleggel is kiegészítheted a rendszert melynek köszönhetően a mérlegből közvetlenül átmennek a mért súlyadatok a számítógépbe. Így nincs több elütés, téves súlyadat, a hiba kizárt. A kasszák számát természetesen szabadon bővítheti az igényeknek megfelelően.

Ezt a konstrukciót csak akkor válassza, ha nem APEH engedélyes megoldást keres, azaz a számítógép mellett külön pénztárgépet szeretne használni. Ez az összeállítás ugyanis nem képes hivatalos bizonylat kiállítására, cserébe viszont senki nem kötelezi az adatok 8 éven keresztüli megőrzésére, így azokat bármikor törölheti!


Gyorsettermeknek

Ajánlott értékesítő felület
A képernyőn a gombokat igényeinek megfelelő tartalommal töltheti fel, állíthatja a gombok színét, a betűk méretét és vastagságát. Így az értékesítő felületet tetszése szerint tudja alakítani.

Visual Restaurant M22

Miért ajánljuk?
• Könnyen megtanulható, egyszerűen kezelhető
• Napi szinten variálható a termék kínálat
• Gyors
• Pontos, precíz
• Ha akarja, kezelheti a készletet is

Bemutató program letöltése
Bemutató program gyorséttermek részére

Tervezési segédlet
96 gombos tervező segédlet
54 gombos tervező segédlet

Mire lesz szüksége hozzá

 Kassza
 1 db számítógép + érintőképernyős monitor vagy Érintőképernyős számítógép
 1 db Ellix 20 hőnyomtató, blokkok nyomtatásához
 1 db Visual Restaurant® Light éttermi szoftver

 Iroda
 1 db számítógép + billentyűzet + egér
 1 db monitor
 1 db A4-es lézernyomtató, kimutatások, listák nyomtatásához
 1 db Visual Restaurant® éttermi szoftver


arajanlat vasarlas szoftver_berlet hardver_berlet