APC BACK-UPS 500 szünetmentes áramforrás

A szünetmentes tápegység használatával teljes mértékben kizárhatja a pillanatnyi áramszünetek okozta adatsérülés vagy adatvesztés lehetőségét. A zökkenőmentes működés érdekében használatát mindenképpen ajánljuk. Gondoljon bele, milyen káoszt okozna, ha a legnagyobb csúcsforgalomban egy kisebb áramszünet vagy áram ingadozás miatt megsérül az adatbázis, ennek következtében használhatatlanná válik a számítógépes programja. Szerintünk ne kockáztasson!

A legkedvezőbb ár/érték arányú szünetmentes áramforrás és feszültségvédelmi megoldást kínáljuk Önnek. A Back-UPS ES a legkiválóbb megoldás az egyedi számítógépek védelmére. A szünetmentes elegendő tápellátást biztosít a rövidebb vagy közepes hosszúságú áramkimaradások idején történő munkavégzéshez. Ezen kívül védi a eszközeit azon feszültséglökésektől és feszültségugrásoktól, amelyek a nagyfeszültségnél előfordulhatnak. A modell tartalmaz egy díjnyertes szoftvert, mely áramkimaradás felléptekor automatikusan elmenti a megnyitott fájlokat és előírásszerűen lekapcsolja a számítógépet. A további funkciók többek között a figyelmeztető hangjelzések, a LED-es állapotkijelzők, a felhasználó által cserélhető akkumulátor, a gombnyomásos megszakítók, és a transzformátorral leválasztott aljzatok. Ezek a funkciók a Back-UPS ES-t tökéletes eszközzé teszik az áramkimaradások és adatveszések állandó veszélye elleni védelemre.

Általános jellemzők

Átlagos készenléti idő teljes terhelésnél: 9 perc
Átlagos készenléti idő fél terhelésnél: 21 perc
2db szünetmentes aljzat
2db túlfeszültség ellen védett aljzat
Elegáns megjelenés APC 500

Műszaki adatok

Kimeneti beszerelt teljesítmény: 300 Watt / 500 VA
Névleges kimeneti feszültség: 230V
Kimeneti frekvencia (fő áramkörre szinkronizálva): 50 Hz
Névleges bemeneti feszültség: 230V
Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz
Maximális bemeneti áramerősség: 2A
Újratöltési idő: 16 óra
Súly: 5.2 kg
Méretek: 185 x 115 x 213 mm
Működési hőmérséklet: 0~40 °C
kábelhossz: 1,8m

Ár

28.000 Ft + ÁFA
A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, az ár változtatás jogát fenntartjuk!

Karbantartás

Alapvetően karbantartást nem igényel, azonban az akku élettartamát nagyban növelheti azzal, ha havonta egyszer kisüti, majd ezt követően teljesen feltölti. Ha a készüléket huzamosabb ideig nem használja - például szezonális az üzlet -, az akkut mindenképpen húzza le a készülékről és úgy tárolja. Ellenkező esetben az akku teljesen lemerürelhet és használhatatlanná válhat.

Elérhetőségeink

mobil: +36 20 941 9400

vezetékes: +36 85 562 097

e-mail: iroda@com-passz.hu

8640 Fonyód, Fő u. 31. (időpont egyeztetés szükséges)

Copyright © Com-Passz Kft. Minden jog fenntartva.