Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

APC BACK-UPS ES400
szünetmentes áramforrás


A szünetmentes tápegység használatával teljes mértékben kizárhatja a pillanatnyi áramszünetek okozta adatsérülés vagy adatvesztés lehetőségét. A zökkenőmentes működés érdekében használatát mindenképpen ajánljuk.
Gondoljon bele, milyen káoszt okozna, ha a legnagyobb csúcsforgalomban egy kisebb áramszünet vagy áram ingadozás miatt megsérül az adatbázis, ennek következtében használhatatlanná válik a számítógépes programja. Szerintünk ne kockáztasson!


A legkedvezőbb ár/érték arányú szünetmentes áramforrás és feszültségvédelmi megoldást kínáljuk Önnek.
A Back-UPS ES a legkiválóbb megoldás az egyedi számítógépek védelmére. A szünetmentes elegendő tápellátást biztosít a rövidebb vagy közepes hosszúságú áramkimaradások idején történő munkavégzéshez. Ezen kívül védi a eszközeit azon feszültséglökésektől és feszültségugrásoktól, amelyek a nagyfeszültségnél előfordulhatnak. A modell tartalmaz egy díjnyertes szoftvert, mely áramkimaradás felléptekor automatikusan elmenti a megnyitott fájlokat és előírásszerűen lekapcsolja a számítógépet. A további funkciók többek között a figyelmeztető hangjelzések, a LED-es állapotkijelzők, a felhasználó által cserélhető akkumulátor, a gombnyomásos megszakítók, és a transzformátorral leválasztott aljzatok. Ezek a funkciók a Back-UPS ES-t tökéletes eszközzé teszik az áramkimaradások és adatveszések állandó veszélye elleni védelemre.

APC BACK-UPS ES400

Általános jellemzők
Átlagos készenléti idő teljes terhelésnél: 8.8 perc (240 Watt)
Átlagos készenléti idő fél terhelésnél: 23 perc (120 Watt)
4db szünetmentes aljzat (Schuko CEE 7)
4db túlfeszültség ellen védett aljzat (Schuko CEE 7)
Falra szerelhető
Elegáns megjelenés

Műszaki adatok
Kimeneti beszerelt teljesítmény: 240 Watt / 400 VA
Névleges kimeneti feszültség: 230V
Kimeneti frekvencia (fő áramkörre szinkronizálva): 50 Hz
Hullámforma típus: Lépésenkénti közelítés egy szinusz hullámhoz
Névleges bemeneti feszültség: 230V
Bemeneti frekvencia: 50/60 Hz
Maximális bemeneti áramerősség: 10A
Újratöltési idő: 16 óra
Súly: 5.4 kg
Méretek: 230 x 285 x 86 mm
Működési hőmérséklet: 0~40 °C
Kábel hossz: 1.83m

Karbantartás
Alapvetően karbantartást nem igényel, azonban az akku élettartamát nagyban növelheti azzal, ha havonta egyszer kisüti, majd ezt követően teljesen feltölti.
Ha a készüléket huzamosabb ideig nem használja - például szezonális az üzlet -, az akkut mindenképpen húzza le a készülékről és úgy tárolja. Ellenkező esetben az akku teljesen lemerürelhet és használhatatlanná válhat.