Felhő szolgáltatás

A Visual Restaurant® éttermi és Visual Hotel szállodai szoftver kiegészítő szolgáltatásaként lehetőséget biztosítunk felhő alapú szolgáltatás megrendelésére. A szolgáltatás lényege, hogy távolról lekérdezhetők az étteremmel vagy szállodával kapcsolatos forgalmi, raktárkészleti adatok, illetve statisztikai lekérdezések is megtekinhetők. Ezen felül naprakész adatokat kap az árukészlet rendelés leadásához is. Pontos képet kaphat az aktuális állapotról, étterme, szállodája telítettségéről, kihasználtságáról.

A felhő szolgáltatással egy közbenső szerver segítségével érthetik el adataikat. A felhő szolgáltatásnak köszönhetően az adatait is biztonságban tudhatja, legyen szó szándékos törlésről, károkozásról, vírusról, esetlegesen a napjainkban terjedő zsaroló vírusokról. Az adatairól folyamatosan biztonsági mentés készül, így bármi is történik, mindig lesz egy olyan adatbázis, amivel vissza tud állni egy korábbi mentett állapotra. (Akár 1 órával korábbi állapotra is.) Így az adatvesztés kockázatát minimálisra tudjuk csökkenteni.

Gondolta, hogy

évi 45 napot megspórolunk Önnek,

ha éttermi szoftverünket használja?

Hogyan jön ki ez a hihetetlen szám?

Számoljunk együtt

Bejelentkezés

Vélemények

Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve.

Offenbächer Tünde

Elérhetőségeink

mobil: +36 20 941 9400

vezetékes: +36 85 562 097

e-mail: iroda@com-passz.hu

8640 Fonyód, Fő u. 31. (időpont egyeztetés szükséges)

Copyright © Com-Passz Kft. Minden jog fenntartva.