POSIFLEX XT-3815 érintőképernyős POS számítógép

Ezt az impozáns megjelenésű, masszív felépítésű, számítógéppel egybeépített érintőképernyős monitort akkor válassza, ha egy modern, elegáns megjelenésű és kis helyigényű számítógépet szeretne az éttermében elhelyezni. A terminál úgy került kialakításra, hogy nem tartalmaz ventillátort, passzív hűtésű, ennek köszönhetően nem zúg, nem morog és soha nem fog túlmelegedés miatt lefagyni!
A POS terminált beépített akkumulátorral is kérheti, mellyel áramszünet esetén is 10-15 percet működni fog. A készülékhez nem fontos egeret és billentyűzetet csatlakoztatni az érintőképernyőnek köszönhetően, így mindössze egy tápkábelt kell kivezetnie belőle. Amennyiben egy nyomtatót is illeszt a készülékhez, akkor is csak kettő lesz! A készülék oldalára csatlakoztatható kártyaolvasó segítségével pincéreit illetve törzsvevőit egyedileg azonosíthatja. Ami a felszolgálóknál az elszámolás, a törzsvendégeknél pedig a kedvezmények biztosításánál lesz hasznára.

A készüléket az alj levételét követően falra is szerelheti, így azokon a helyeken is használhatja, ahol a pultban már tényleg nincs egy talpalatnyi hely sem. Amennyiben az aljjal együtt használja, a jobb oldalán található kapcsoló segítségével tudja beállítani az Ön számára optimális dőlésszöget.

Általános jellemzők

Masszív alumínium ház
Passzív hűtésű kivitel! Csendes, soha nem áll meg túlmelegedés miatt
15” érintőképernyős kijelző
IP44 csepp- és pormentesség
Elegáns, exkluzív megjelenés
Jogtiszta magyar Windows 10 operációs rendszer

Műszaki adatok

Operációs rendszer: Windows 10 HUN
Súly: 5.6 kg
Méretek: 372 x 320 x 253 mm
Működési hőmérséklet: 0~35 °C
Processzor: Intel J1900 2GHz négymagos processzor
Memória: 4GB DDR3
Winchester: 128GB SSD, 2,5” SATA
Érintőképernyő: 15” LCD, 1024 x 768 felbontással
Csatlakozók:
• 4 db RS-232C (soros) port
• 7 db USB 2.0 port
• 1 db 100/1000 LAN port

Ár

329.000 Ft + ÁFA
A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, az ár változtatás jogát fenntartjuk!

Karbantartás

A készülék karbantartást nem igényel, de legalább hetente célszerű tisztítani. Minden esetben kikapcsolt állapotban tisztítsa! A tisztításhoz mi alkohol tartalmú ablaktisztítót szoktunk használni, ami gyors és foltmentes tisztaságot biztosít.
Amennyiben akkumulátorral együtt kérte a készüléket, az akku élettartamát nagyban növelheti azzal, ha havonta egyszer kisüti, majd ezt követően teljesen feltölti. Ha a készüléket huzamosabb ideig nem használja - például szezonális az üzlet -, az akkut mindenképpen húzza le a készülékről és úgy tárolja. Ellenkező esetben az akku teljesen lemürelhet és használhatatlanná válhat.

Elérhetőségeink

mobil: +36 20 941 9400

vezetékes: +36 85 562 097

e-mail: iroda@com-passz.hu

8640 Fonyód, Fő u. 31. (időpont egyeztetés szükséges)

Copyright © Com-Passz Kft. Minden jog fenntartva.