Szoftver bérlés


A szoftver bérleti konstrukciót akkor válassza, ha minimális induló költséggel kíván éttermi programot vagy szállodai programot bevezetni. De abban az esetben is jó választás lehet, ha már egyszer vásárolt olyan éttermi vagy szállodai szoftvert, amely az elvárt igényeket nem teljesítette.
A bérlésnek köszönhetően nálunk akkor is megtalálja számítását, ha vásárlás előtt szeretné saját környezetben megismerni, kipróbálni szoftverünket. Így megbizonyosodhat arról, hogy az megfelel-e igényeinek, elvárásainak.

 

M
I
É
R
T
?
MERT minimális az induló költség
Mindössze a telepítés költségeit és az első havi díjat kell kifizetnie és máris működik. Nem kell sokat költenie rá!
MERT alacsony a bérleti havidíj
Jól tervezhető, költségként 100%-ban leírható, alacsony havi díjakkal dolgozunk. Nézzen szét a piacon, van ahol a supportért többet kell fizetnie!
MERT nincs hűségidő
Mi nem kérünk ügyfeleinktől hűségnyilatkozatot, nincs hűségidő!
Ha szezonális üzlete van, akkor csak a nyitvatartás idejére kell fizetnie.
MERT ingyenes a support
Munkaórákban díjmentesen biztosítjuk telefonos termék-, technikai és problémamegoldó tanácsadásunkat, mely minden felmerülő problémában segítségére lesz.
MERT ingyenes a szoftver frissítés
A szoftver frissítésekért se kell külön fizetnie, mivel azokat ingyen bocsátjuk rendelkezésére. Így például a törvényi változások követése az Ön  számára ingyenes lesz, ha a szoftver bérlés mellett dönt.
MERT havi 30 perc ingyenes távszervizt biztosítunk
Havi 30 perc távszervizt biztosítunk a bérelt programunkhoz, melyet szoftver frissítésre, újratelepítésre, oktatásra, hibakeresésre vagy javításra használhat fel.

 

 

 

arajanlat hardver_berlet

 

 

 

 

 

Gondolta, hogy

évi 45 napot megspórolunk Önnek,

ha éttermi szoftverünket használja?

Hogyan jön ki ez a hihetetlen szám?

Számoljunk együtt

Bejelentkezés

Vélemények

Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve.

Offenbächer Tünde

Elérhetőségeink

mobil: +36 20 941 9400

vezetékes: +36 85 562 097

e-mail: iroda@com-passz.hu

8640 Fonyód, Fő u. 31. (időpont egyeztetés szükséges)

Copyright © Com-Passz Kft. Minden jog fenntartva.