Comp-pass
éttermi program / szállodai program 1994 óta
• magyar
Vélemények

Arany Oroszlán

"Régi felhasználói vagyunk mind az éttermi, mind a szállodai szoftvernek. Elégedettek vagyunk a programmal, a személyzet könnyen, gyorsan tud vele dolgozni. Folyamatosan fejlesztik a programot, a felhasználók ötleteit, igényeit is figyelembe véve." Offenbächer Tünde

Építész Pince

"A Visual Restaurant nagy segítséget nyújt úgy a számlázásban, mint az készletnyilvántartásban, és az eladási statisztikák készítésében is. Örülök, hogy rátaláltam." Barsi Gábor

Karádi Hotel

"Kéry Imre vagyok, sok szállodai programmal dolgoztam. Az Önök programja nagyon jó s jó vele dolgozni."

NTAK Vendéglátás 


Bizonyára Ön is értesült róla, hogy a jelenleg hatályos jogszabályok alapján minden, Magyarországon működő vendéglátó üzlet üzemeltetőjének regisztrálnia kell vendéglátó üzletét az NTAK-ba.
A regisztrációra kötelezett vendéglátó üzletek tekintetében a jogszabály a regisztrációt 2021.november 1-től írja elő. Az NTAK regisztrációról a következő linken talál részletes tájékoztatást:
https://info.ntak.hu/regisztracio

Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a 2022. július 1-én életbe lépő NTAK Vendéglátó adatszolgáltatás a vendéglátók jelentős részének kötelező lesz!
A következő linken részletesen látható, kinek van szüksége regisztrációra ill. adatszolgáltatásra:
https://info.ntak.hu/vendeglatas

A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 210/2009. (IX. 29.) Korm. rendelet szerint az adatszolgáltatásra kötelezett vendéglátó üzlet üzemeltetőjének kötelező olyan szoftvert használnia, amely az NTAK számára az elvárt adatok továbbítására alkalmas.
Visual Restaurant® éttermi programunkat elkezdtük felkészíteni a kötelező adatszolgáltatás könnyű, egyszerű teljesítésére.  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Árajánlat kérés / Visual Restaurant® éttermi szoftver »
--------------------------------------------------------------------------------------------------------